Terastrepid osana sisekujundusest ja 1. jaanuaril 2018 kehtima hakanud uutest määrustest

Kvaliteet ja kergus on kujutised, mis on terastreppidega kindlalt ühendatud.

Erinevate värvi- ja materjalivalikutega saab Steel Stairs luua ruumis mitmekülgselt soovitud atmosfääri. Hea näitena tuuakse nt. Hispaania Hoseti terastrepp, mis viib meie meeled,kaasas Hispaania mustreeling.Terastrepp sobib Seka Että uude renoveerimiskonstruktsiooni, muutes selle jätkusuutlikuks valikuks kvaliteediteadlikule Rakentajan Tai renoveerijale.

Terastrepp paindub erinevatesse trepikodadesse segapindadeks ja korraliku projekteerimise korral on turvaline, vaikne ja stiilne lahendus korruste vahel liikumiseks.

Teräportaan-Hoseti mõõtmed ja planeerimine on kohapõhine. Aina Hoseti terastrepi tarnepaketti sisaldab kohaspetsiifiline mõõdistus ja planeerimine.

1. jaanuaril 2018 jõustunud uued Keskkonnaministeeriumi määrused Trepi mõõtmed, käsipuud ja käsipuud.

Sisemiste treppide mõõtmed:

Trepiastme tõusu ja edenemise osas on Oltavas lihtne liikuda seoses trepi otstarbega.

Haldus-, teenindus- ja äripindu sisaldavate hoonete fuajees ja muudes siseruumides ning kogunemisruumides võib trepiastme tõus olla maksimaalselt 160 millimeetrit ja aste peab olema vähemalt 300 millimeetrit. Korteri- ja eluruumisisese trepi tõus võib olla maksimaalselt 190 millimeetrit ja aste peab olema vähemalt 250 millimeetrit.

Sisetrepi tõus teistes tegelikes kasutusruumides võib olla maksimaalselt 180 millimeetrit ja käik peab olema vähemalt 270 millimeetrit. Trepp, mida kasutatakse eranditult tagavaramarsruudina ja mis viib muudesse olulistesse ruumidesse kui korteris või majutusruumis, võib tõusta maksimaalselt 220 millimeetrit ja samm vähemalt 220 millimeetrit.

Väljapääsus ei tohi trepi astme tõus olla suurem kui 180 millimeetrit. Edasiminek peab olema vähemalt 270 millimeetrit. Väljasõidukoridoris, mida hoone tavapäraseks siseliikluseks ei kasutata, ei tohi trepi tõus olla suurem kui 200 millimeetrit.

Reelingud:

Hoones või selle ümbruses peab olema kaitsepiire, kui kukkumiskõrgus ületab poole meetri ja on oht kukkuda või eksida ning tegevuse iseloom ei eelda kaitsepiirde puudumist. Reeling peab olema ohutu ja taluma sellele rakendatavaid koormusi. Reelinguks võib olla kaitsepiire või lahtine reeling.

Piirkondades, kus lastel on juurdepääs rohkem kui 0,7 meetri kõrgustele tasemevahedele, tuleb kasutada kaitsepiiret. Käsipuu kaitseosa peab ulatuma vähemalt 0,7 meetri kõrgusele platvormi või astme pinnast. Sellel ei tohi olla horisontaalseid struktuure ega mustreid, mis võimaldavad ronimist.

Avatud piirdeid saab kasutada kohtades, kuhu lapsed ei pääse või kus puudub kukkumisoht. Käsipuu asemel võib kukkumiste ärahoidmiseks või muul viisil vajaliku ohutustaseme saavutamiseks kasutada muud paigutust, kui kõrguste vahe ei ületa ühe meetri. Käsipuu kogukõrgus peab olema üks meeter, kui kukkumiskõrgus ei ületa kuut meetrit. Üle selle peab käsipuu kogukõrgus olema 1,2 meetrit. Mitte rohkem kui ühte korterit teenindaval rõdul piisab ühe meetri kõrgusest piirdest, olenemata langemiskõrgusest.

Korteri sisemuses võib aga piirde kõrgus olla vähemalt 0,9 meetrit, kui langemiskõrgus on alla kolme meetri.

Käsiraamat:

Treppidel ja kaldteedel peab olema käsipuu kogu pikkuses ja mõlemal pool treppi. Vajadusel peab laste ja ratastoolikasutajate mahutamiseks olema kaks käsipuud üksteise peal. Peate käsipuust kindlalt kinni hoidma. Käsipuu ja selle ots peavad olema ohutud ning jätkuma ka pärast kukkumise algust ja lõppu. Juht peab jätkama üksusena vaheplatvormil.

Avalikes välis- ja siseruumides ning äri- ja teenindusruumides peab käsipuu jätkuma vähemalt 300 millimeetrit mööda kukkumise algus- ja lõpp-punkti ning treppidel või kaldteedel kogunemiskohtades laiusega üle 2,4 meetri Samuti tuleb paigaldada käsipuu, mis jagab raja osadeks, mille maksimaalne laius on nimetatud mõõtmetega.

Ehitajate meeskond
Meil on ka ehitajate meeskond, kes aitab Teie maja ehitada
Teenused
Siseviimistlus
  • Plaatimistööd
  • Värvi-ja kipsitööd
  • Üldehitustööd
  • Fassaaditööd
  • Katusekatte paigaldus
  • Treppide paigaldus
  • Käsipuude paigaldus
  • Telliste ja plokkide paigaldus
  • Köögimööbli paigaldus
  • Pinglagede paigaldus
Miks valida HOSET?
Klientide ideoloogia juhib meie tegevust alati tõeliselt esimesena. Kuulame klienti ja tegutseme vastavalt.
Madalad hinnad
Pakume nii tarbijatele kui ka professionaalidele erakordset võimalust osta kvaliteetseid tooteid ja teenuseid otse maaletoojalt ilma vahendajateta.
Näituseruum toodetele
Soovime teid aidata otsuste tegemisel, kui vajate oma valikute kinnitust, tuues meie kvaliteetsest valikust valitud tükid füüsiliselt teile vaatamiseks.
Suur valik
Meie 3D-visualiseerimisteenus aitab juba planeerimisfaasis visualiseerida oma projekti lõpptulemust ning hõlbustab materjalide ja lahenduste valimist enne lõplike otsuste tegemist.
Professionaalsed töötajad
Meie abivalmis ja professionaalne personal on valmis teid teenindama +372 5783590 info@hoset.ee
Kõik ühes kohas
Sise- ja välislahendused igat tüüpi ehitus- ja renoveerimisprojektidele vaevata ühest kanalist. Kogu pakett ühe lepinguga või individuaalse materjali tarnimisega vastavalt teie vajadustele.